b39c5d033ee6b2aaaec73cdba652e326 7dacbb41d6de7334898ee1c8d2433f52 c8d9414523c96131c6605969a24fdc06 8425f57f86b6369d85fc9c1ea21c22c2

 

مدول خطی یا ماژول حرکت خطی :

مدول خطی که حرکت دورانی را به حرکت خطی تبدیل می کند ، انواع مختلفی از نظر سایز ، دقت و سرعت انتقال دارند. و هر کدام از این آیتم ها می توانند قابل تغییر و متغیر از یکدیگر باشند.

نکته ای مهم که کاربر باید به آن توجه داشته باشد ، انتخاب نوع مدول است که باید متناسب با کارایی پروژه انتخاب گردد.

به دلیل کاربردهای متنوع این محصول در صنعت امروزه شاهد افزایش استفاده از این محصول از سوی صنعتگران و تولید کنندگان هستیم.

سرعت انتقال در مدول خطی :

سرعت که یکی از عوامل مهم در ساخت یک مدول خطی بشمار می آید ، چرا که نوع قطعات مکانیکی و یا الکترونیکی  باید مطابق با سرعت (بالا و پایین) محور خطی استفاده گردد.

برای مثال می توان گفت اگر سرعت محور بالا باشد باید از پیچ های بال اسکرو با گام های حرکتی بزرگتر و در سرعت پایین تر بالعکس از گام حرکتی کوچکتری استفاده شود.

در قسمت الکترونیک نیز اگر نیاز به سرعت بیشتری داریم باید از سرو موتور استفاده شود و اگر سرعت آن چنان زیادی نیاز نباشد می توانیم از استپر موتور ها استفاده کنیم.

نکته : معمولا در محور های افقی از استپ موتور ساده و در محور های عمودی از استپ موتور یا سرو موتور ترمز دار استفاده می شود.

دقت در محور خطی :

دقت نیز یکی دیگر از عوامل موثر در انتخاب و نحوه ساخت یک مدول خطی است.

بطوریکه هرچقدر دقت کار ما بالا باشد باید از پیچ  بال اسکرو ،لینیرگاید ، واگن ،موتور دقت بالا و صفحه کار CNC شده استفاده نمود. هر یک از این گزینه ها تاثیر مستقیم و بسزایی در دقت و سایر بخش ها دارد و می تواند آزمون خطای ما را بشدت افزایش یا کاهش دهد.

اندازه مدول حرکتی :

اندازه مدول های خطی را نسبت به کاربرد و کارایی که برای کاربر ایجاد می کند می توان انتخاب کرد ، که شرکت دلتا سی ان سی 24 قادر به ساخت این نوع محصول در اندازه های مختلف می باشد.

قطعات مورد استفاده در یک مدول خطی را می توان  به دو بخش مکانیک و الکترونیک تقسیم بندی کرد.

بخش مکانیک شامل : لینیرگاید (یا ریل بوشینگی)، واگن ، پیچ و مهره بال اسکرو ،ساپورت مهره بال اسکرو ، یاتاقان ، BMS ، کوپلینگ ، انرژی گاید (محافظ کابل).

بخش الکترونیک شامل : موتور و درایو ، کنترلر ، سنسور ، منبع تغذیه (سوئیچینگ).

نکته : در محورهای حرکتی تک خطی از کنترلرهای تک محور و در مدول های صلیبی (دو محور عمود بر هم) از کنترلرهای چند محور استفاده می شود، که شرکت دلتا سی ان سی 24 برای مدول های تک خطی کنترلر تک محور AS,1 را که یک کنترلر با قابلیت بالا می باشد را و برای مدول خطی صلیبی، کنترلر های مچ تری (Mach3) که مناسب این محصول می باشد پیشنهاد می کند.

کاربرد مدول یا محور خطی در صنعت :

خطوط مونتاژ ، صنایع پزشکی ، پروژه های تست اولیه ، صنعت بسته بندی ، پروژه های دانشجویی و … .

 

در راستای تحقق اهداف صنعت گران گروه مهندسی و بازرگانی دلتا سی ان سی 24 مدول های خطی را با دقت و کیفیت بالا در سایز های مختلف (به سفارش مشتری ) ارایه می دهد.

 

جهت مشاوره و سفارش محصول با کارشناسان ما تماس بگیرید